Fotbalový klub Doubravník


Zápas


Halový turnaj v Kuštátě 2.12.2023
Starší přípravka
02.12.2023 13:00

FK Doubravník - turnaj v Kunštátě 2.12.2023 11:11

Sestava FK Doubravník: Eduard Bartoš, Kliparchuk Vladyslav, Medřík Matyáš, Poňuchálek Antonín, Přikrylová Kateřina, Šenk Jakub, Šnédar Daniel, Štěpita Daniel, Železný Vojtěch

Střelci FK Doubravník: Kliparchuk Vladyslav 5x, Bartoš Eduard 3x, Železný Vojtěch 2x a Poňuchálek Antonín 1x

FK Doubravník - Lokomotiva Brno 3:2

Do turnaje jsme vstoupili skvělým výkonem a v nejlepším zápase dne jsme zejména díky hatricku Vlada zaslouženě vyhráli.

FK Doubravník - Sokol Lipovec 0:2

Z naší strany hodně nešťastné utkání. Přes obrovskou převahu a velké množství šancí se nám gól vstřelit nepodařilo a Lipovec z ojedinělých brejků dvakrát skóroval. Byla to určitě zbytečná prohra.

FK Doubravník - Žijeme Hrou bílá 1:4

Asi nejvíce vyrovnané utkání, kdy byl počet šancí přibližně stejný na obou stranách. Přes to, že jsme se ujali vedení a měli další velké příležitosti, byl nakonec šťastnější soupeř, a to zejména jedné výrazné osobnosti ve svém středu, který dva góly dal a na další dva nahrál. I přesto při naší lepší střelecké efektivitě mohl být výsledek veselejší.

FK Doubravník - Žijeme Hrou červené 7:3

Co se nám nedařilo v předchozích dvou zápasech, a to proměňování šancí, bylo v totmo střetnutí úplně jinak a vstříleli jsme jeden gól hezčí než druhý. Zejména poslení dva byly ukázkou výborné kombinace a spolupráce všech hráčů na hřišti. Zejména finální přihrávky, jedna o Tondy, druhá od Daníka, v obou případech zakončenal Eda, bylyfantastické. V závěru více hráli hráči s menší herní praxí, a tak se podařilo soupeři výsledek zkorigovat.


Oproti minulému turnaji se bylo z 9 hráčů 6 jiných, přesto jsme byli schopni soupeřům konkurovat. Na další turnaj 4.1.2024 by měli jet především ti hráči, kteří ještě v hale na turnaji nebyli.


Děkuji všem řidičům za bezpečnou přepravu v náročných zimních podmínkách. Hráče chvlálim za výborný výkon, po většinu našeho herního času byl lepší než jsme očekálval. Nejvíce mě příjemně překvapila Katka na lévé straně obrany a Vojta hrající před ní levý útok.


Zpět Všechny zápasy