Fotbalový klub Doubravník


Zápas


FK Doubravník - turnaj ve Žďáru nad Sázavou 29.3.2024
Starší přípravka
29.03.2024 9:00

FK Doubravník - turnaj ve Žďáru nad Sázavou 14:8

Sestava FK Doubravník: Bartoš Eduard, Dobeš Tadeáš, Feifer Matyáš, Jurnečka Matěj, Pavlíček Matyáš, Poňuchálek Antonín, Přikryl Radek, Přikryl Vít, Štěpita Daniel, Valenta Ondřej, Veselý Ondřej

Střelci FK Doubravník: Přikryl Vít 5x, Valenta Ondřej 4x, Bartoš Eduard 2x, Přikryl Radek 2x a Dobeš Tadeáš


Skoro se chce říci, jak jsme zimní turnaje skončili, tak jsme jarní začali. Ale musíme být skomní a pokorní, takže po velice slušném výkonu, kdy jsme v pěti zápasech zaznamenali 4 výhry a jednu remízu, jsme se utkali ve finale, hraném na náhlou smrt, s Moravcem, který měl stejnou bilanci. Bohužel soupeř byl ten šťastnější, řekl bych že zaslouženě.


FKD - Moravec 1:1

Zdaleka nejlepší zápas celého turnaje, po oboustranně vynikajícím výkonu skončil zápas zaslouženou dělbou bodů.


FKD - Křižanov 4:1

Při troše většího klidu v koncovce jsme mohli vyhrát určitě výrazněji.


FKD - Hamnry nad Sázavou 2:1

Po rychlém vedení 2:0 jsme uplně zbytečně zvolnili a nechali hrát soupeře. Přesto jsme v závěru promarnili několik velkých šancí, vítězství bylo zasloužené a mohlo opět mohl být výraznější.


FKD - Měřín 5:3

Soupeř se snažil o pěkný kombinační fotbal a ukazal několi pěkných akcí, přesto jsme byli viditělně lepší. Zbytčně jse inkasovali 3 góly a navíc opět několik tutovek neproměnili.


FKD - Polička 2:1

V podstatě celý zápas byl v naší režii. Bohužel opět laksní koncovka nás připravila o lepší výsledek. Soupeř snížil až v závěru, kdy naši přestali hrát v domění, že je konec.


FKD - Moravec

Finálový zápas přinesl strhující podívanou hranou ve vysokém tempu. Možná bylo rozhodující, že jsme hráli proti hodně sílnému větru a ten nám vracel spoustu balónů zpět na nasí polovinu. Mrovace začal zápas velkým náporem a mi se nemohli pořádně dostat přes půlící čáru. Obrana však hrála koncetrovaně a dařilo se všechny soupeřovi šance eliminovat. Mimořádný výkon, tak jak po celý turnaj, podal Mates v bráně a držel naše naděje na vítězství. Po pěti minutách jsme se vymanili z talku soupeře a vypracovali si několi gólových příležitosti, avšak i soupeřův golman byl vynikající. Když se hrálo asi 12 minut, tak se hra stáhla z 5 hráču na 4. Spočátku se zdálo, že by nám to mohlo vyhovovat více, ale několik náznaků šanci jsme v gól nepřetavili, a tak přišel tlak Moravce, který po závaru před naší bránou nakonce střelou cca z 12 m finále ukončil.


Všichni kluci dnes předvedli skvělý výkon. Je vidět, že vytvořili vynikající partu a bojuje jeden za druhého, věškterý svůj um dávají ve prospěch týmu. Kluci jsme moc rád, že jste hráli tak skvěle a zaznamenali výborné výsledky.


Nejen hráči, ale i rodičové si vytvořili výbornou partu a strašně mi pomáhají. Děkuji.


Zpět Všechny zápasy