Fotbalový klub Doubravník


Zápas


Halový turnaj v Kunštátě 17.2.2024
Starší přípravka
17.02.2024 13:00

FK Doubravník - turnaj v Kunštátě 17:9

Sestava FK Doubravník: Bartoš Eduard, Kliparchuk Vladyslav, Pavlíček Matyáš, Pilát Robert, Poňuchálek Antonín, Přikryl Vít, Přikrylová Kateřina, Štěpita Daniel, Valenta Ondřej, Veselý Ondřej

Střelci FK Doubravník: Přikryl Vít, 8x, Bartoš Eduard 4x, Kliparchuk Vladyslav 3x, Pavlíček Matyáš 1x a Veselý Ondřej 1x


Pořadalteé se na nás vyloženě těšili a mi je nezklamali a opět předvedli skvělý výkon.

FK Doubravník - Černá Hora 0:1

Černá Hora byl, jak se na konci ukázal, nejkvalitnější soupeř. Přesto jsme měli výraznou převahu, cca 2/3 zápasu se hrálo na polovině soupeře, ale když nedáme gól ani z vyložených šancí, tak se vyhrát nedá. Minimálně bod bychom si zasloužíli.

FK Doubravník - Vavřinec 3:1

Opět festival neproměněných šanci, ale tentokrát už to dopadlo výrazně lépe.

FK Doubravník - Žijeme Hrou bílá 5:3

Naše hra nabrala konečně správná směr a začali jsme dávat i krásné góly. Škoda tří branek v naší síti, to trochu pokazilo dojem.

FK Doubravník - Žijeme Hrou růžová 5:2

Po půl minutě hry jsme prohrávali 2:0 a vypadalo hrlůzostrašně. Tým se však probral k neuvěřitelnému výkonu a po velké množství spálených šancí se mu podařilo poměrně rychle vyrovnat. Za stavu 2:2, soupeř neproměnil penaltu a to definitivně zlomilo a mi už v poklidu dovedli utkání k vítězství.

FK Doubravník - Kmínice 4:2

Z hodně fyzicky vyspělý soupeř v nás budil respekt a tak jsme utkání začali daleko koncentrovaněji než minulý zápas a úplně v poklidu jsme soupeře přehrávali. Menší komplikace nastala za stavu 3:0, kdy jsme si dali vlastní gól na následně jsme soupeři po jeho pěkné akci dovolili snížit na rozdíl jedné branky. Následně jsme se sklidnili a podařilo se nám vítězství pojistit.


V průběhu turnaje se náš výkon postupně zlepšoval, mrzí prohra s Černou Horou a krátkodobý výpadek ve čtvrtém zápase.

Velice mile mě překvapili hráči, kteří toho na turnajích v hále příliš neodehráli a to Katka a zejména Odnřej Valenta, jenom škoda, že Ondra neměl štěstí v koncovce.

Děkuji všem, hodně mě potěšilo, že jste se vzájemně dokázali povzdbudit a měli radost z každého gólu.


Zpět Všechny zápasy