Fotbalový klub Doubravník


Zápas


FK Doubravník - halový turnaj ve Svitávce 28.1.2024
Starší přípravka
28.01.2024 12:00

FK Doubravník - halový turnaj ve Svitávce 28:8

Sestava FK Doubravník: Dobeš Tadeáš, Feifer Matyáš, Kliparchuk Vladyslav, Němec Mikuláš, Poňuchálek Antonín, Příkryl Radek, Přikryl Vít.

Střelci FK Doubravník: Kliparchuk Vladyslav 8x, Přikryl Radek 6x, Dobeš Tadeáš 5x, Přikryl Vít 4x, Poňuchálek Antonin 3x, Němec Mikuláš 2x.

FK Doubravník - Žijeme Hrou 7:2

FK Doubravník - Slovan Brno 8:2

FK Doubravník - Boskovice/Letovice 12:0

FK Doubravník - Komořany 1:4

Přestože se omluvilo 11 hráčů pro nemoc nebo soukromé aktivitu, tak jsme na turnaj ve Svitávce odjeli. Aby nás bylo alespoň 7, tak jsme museli povolat posilu z mladší přípravky, který podal skvělý výkon a s Tondou vytvořil velice kvalitní dvojici.

Po celou dobu turnaje všichni hráči podávali vynikající výkon. První tři zápasy byly naprosto v naši režii a převaha byla až drtivá.

Nejlepší zápas proti Komořánům nám střelecky moc nevyšel, V hodně vyrovnaném zápase rozhodlo, kdo dá první gól. Ve třetí minutě měli soupeři obrovskou šanci, ale Tadeáš 2x vykopl míč z prázdné branky. Následně jsme měli cca 6 minut hru ve své moci, ale ani v těch největších šancích jsme míč do brány nedostali. A tak v okamžiku, kdy po skvělé samostatné šanci náš golman kolegu v soupeřově bráně nepřekonal, přišel trest v podobě hodně šťastné branky z velká vzdálenosti. Tímto sebevědomí hodně vzrostlo sebevědomí a mírně nás přehrával. Nám se podařilo snížit až za stavu 3:0. Přes velké úsilí jsme už zápas více nezdamatizovali. Přes prohru jsme podali výborný výkon, jediné co se dá trochu vyčíst byl pomalejší start na míč a větší kreativita před bránou soupeře, některé situace se daly řešit přihrávkou na druhého spoluhráče, který by následně mohl skóroval do prázdné branky.

I přesto, že jsme nevyhráli druhý turnaj po sobě, děkuji všem sedmi statečným. Kluci byli jste dnes vynikající.


Zpět Všechny zápasy